Brievenbussen PostNL nog gesloten tot zaterdagmiddag

Foto: PostNL

Om te voorkomen dat post beschadigd raakt door vuurwerk, zijn de oranje brievenbussen van PostNL afgesloten tot 2 januari 12.00 uur. Wel kun je post tijdens openingstijden afgeven op een PostNL-punt.

Brievenbussen afgesloten

Zoals gebruikelijk zijn de oranje brievenbussen van PostNL afgesloten tijdens Oud en Nieuw. “Helaas is het opblazen van brievenbussen in deze tijd van het jaar een terugkerend euvel. Ook dit jaar hebben we er weer mee te maken”, zegt een woordvoerster van PostNL. “En er zijn ook dit jaar weer brievenbussen vernield.” De brievenbusopeningen zijn daarom tijdelijk dichtgemaakt. Op zaterdag 2 januari zullen de kleppen van de brievenbussen rond 12.00 uur weer gewoon opengaan en kun je je brieven en kaarten posten zoals je gewend bent.

Massaal kaarten versturen

PostNL bezorgde in december, sinds de lockdown, meer dan 14 miljoen kaarten en brieven per dag. Dat is meer dan het dubbele van een gemiddelde dag. “Mensen stuurden massaal een kaartje aan elkaar als gebaar. Er is sprake van een heuse revival.”, zo laat PostNL weten. Bij Business Post Oosterhout aan de Fazantstraat kun je vanaf maandag 4 januari om 8.00 uur weer terecht voor al je postzaken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen