Bak- en Kookwinkel Nuttig&n aan de Leijsenhoek sluit definitief haar deuren

Foto: Nuttig&n

Bak- en Kookwinkel Nuttig&n laat op haar Facebookpagina weten per 1 maart te stoppen met de winkel en horeca aan de Leijsenhoek.

Winkel Nuttig&n definitief dicht

Silvia schrijft op de Facebookpagina van Nuttig&n: “We hebben helaas te veel te verduren gehad door de Coronacrisis en zijn, ondanks heel hard vechten, helaas genoodzaakt om te stoppen. Het is mooi geweest, totaal heb ik 9,5 jaar de winkel mogen hebben. Eerst een klein ukkie op de Everdenberg, toen ietsjes groter op de Leijsenhoek 10 en uiteindelijk groot op de Leijsenhoek 15. In al deze jaren heb ik veel klanten mogen ontvangen en met veel liefde gewerkt aan “mijn kindje”. Zo heb ik het tenminste altijd gezien.”

Horeca blijft beperkt bestaan

“De laatste drie jaar hebben de medewerkers en ik met veel liefde en passie in de winkel en de horeca van Nuttig&n gewerkt. Ik wil alle klanten heel erg bedanken voor de bezoekjes, fijne gesprekken in de winkel en fijne avonden tijdens de vrijdagavonden waar we veel genoten hebben van de restaurantbezoekers. Sinds maart 2020 verzorgen wij bezorgmaaltijden. Dit doen we ook met veel liefde en haal hier veel voldoening uit. Deze maaltijden blijf ik na het sluiten van de winkel verzorgen vanaf een ander adres.”

Bakwinkel wordt voortgezet in Raamsdonksveer

“Het goede nieuws voor de bestaande klanten van de bakwinkel is dat Tanja, een van mijn medewerkers, start met een winkel in Raamsdonksveer. Voor jullie betekent dit dat je een bekend gezicht houdt met veel kennis van zaken, kortom een toppertje! Bedankt voor alles in de afgelopen jaren en hopelijk zien wij elkaar onder andere omstandigheden terug. Helaas, het is mooi geweest.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden