Online vragenuurtjes voor informatie over glasvezel Den Hout en Oosteind

Foto: Pixabay License / StartupStockPhotos

Voor bewoners van Oosteind en Den Hout die nog vragen hebben over glasvezel worden er online vragenuurtjes georganiseerd.

Glasvezel voor Oosteind en Den Hout

We doen steeds meer dingen tegelijk online. Gamen, Netflixen, bestanden downloaden, met glasvezel internet kunnen meerdere mensen in een gezin probleemloos online. Glasvezel kan namelijk oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst! Inwoners van Den Hout, Oosteind, Raamsdonk, ’s Gravenmoer en Waspik hebben nog tot 20 januari 2021 de tijd om zich aan te melden voor glasvezel. Dit kan door een abonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders. Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 20 januari 2021 een abonnement afsluit bij een van de telecomaanbieders, komt er glasvezel.

Online vragenuurtjes

Op 11, 12, 13, 14, 18, 19 en 20 januari organiseren de lokale verkopers online vragenuurtjes van 19.00 tot 20.00 uur. Tijdens deze vragenuurtjes beantwoorden zij al je vragen over de voordelen van glasvezel, de aanleg, de verschillende telecomaanbieders en de diverse abonnementen. Je kunt dus al je vragen stellen en je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies! Deze vragenuurtjes volg je vanuit huis via je computer, tablet of telefoon. Via de onderstaande link kun je je aanmelden voor een vragenuurtje.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden