Diverse ondernemers ontvangen anoniem hart onder de riem

Foto: Bakker Bart (via Facebook)

De afgelopen dagen hebben verschillende Oosterhoutse bedrijven en instellingen een lieve sticker als hart onder hun riem op hun pui gevonden.

“Alles komt goed”

Op social media worden er de afgelopen door diverse Oosterhoutse ondernemers melding gemaakt van een sticker op de pui. Een lieve sticker met de woorden ‘Alles komt goed’ en een rood hartje, zoals op de foto bij Bakker Bart aan de Arendstraat. Zij reageren op dit anonieme gebaar: “Ook bij ons een hart onder de riem steek sticker. Bedankt we gaan ervoor”. Er zijn onder andere ook stickers geplakt op de deur bij Dans Akademie Eigenwijzer aan de Mathildastraat en Café Oud Brabant aan de Leijsenhoek.

“Mooi toch?”

Ook bij Vestzaktheater de Schelleboom is er een sticker geplakt. “In onze vitrine hangen momenteel geen posters met aankomende voorstellingen. Hoe lief is het dan wanneer je dit vindt na een wandeling met de hond. We begrepen dat er meer van dit soort lieve berichten in Oosterhout zijn verspreid. Mooi toch?” Dianne Minkels van Oud Brabant: “Wij hadden er ook een op de voordeur..superlief en t doet je echt goed zulke kleine dingen!”

Anonieme actie

Wie of welke club er achter deze actie schuil gaat is niet bekend. Maar wat we wel weten is dat de ondernemers die een sticker hebben ontvangen ondanks de coronacrisis toch even een glimlach om de mond hebben gekregen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen