Wethouder Kastelijns opent officieel de Expositie Zandsculpturen in Antoniuskerk

Foto: Oosterhout Nieuws

Zaterdagmiddag heeft Wethouder Arnoud Kastelijns de Expositie Zandsculpturen in de Sint Antoniuskerk officieel geopend. Vanaf vandaag kan iedereen een kijkje gaan nemen.

Cadeautje uitpakken

De Sint Antoniuskerk is al een tijdje ingepakt als cadeautje. Met het doorknippen van een lintje voor de deur mocht wethouder Arnoud Kastelijns zaterdagmiddag namens heel Oosterhout het cadeautje uitpakken en de Expositie Zandsculpturen officieel openen. Wethouder Kastelijns: “Veel Oosterhouters zijn al eens een keer in deze kerk geweest. Om te worden gedoopt, hun communie te doen of om te trouwen. Hoe bijzonder is het dan om die kerk als decor te zien van deze unieke Expositie in ons eigen Oosterhout?”

Expositie Zandsculpturen

Vanwege de coronamaatregelen was er maar een handje genodigden, maar zij werden direct getrakteerd op een aantal zeer fraaie zandsculpturen. Wat vooral bijzonder opvalt is het hoge detail van afwerking. De internationale kunstenaars onder leiding van art-director Joris Kivits hebben een bijzondere expositie weggezet. Voorzitter Rien Joosen van Stichting Stoof, die de expositie organiseert, was dan ook erg tevreden met het eindresultaat.

Ga zeker kijken!

De Expositie Zandsculpturen is tot en met 27 februari 2022 te bewonderen in de Sint Antoniuskerk aan de St.Vincentiusstraat 113a en is geheel rollator- en rolstoelvriendelijk ingericht. Een kaartje voor deze expositie kost € 5,00 p.p. voor volwassenen inclusief kopje koffie of thee. Kinderen t/m 4 jaar gratis en € 2,50 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar inclusief bekertje ranja. Een passe-partout kost € 7,50. Hiermee kun je onbeperkt naar de expositie gaan kijken, met uitzondering van evenementen. Let op! De expositie is gesloten op maandag en dinsdag!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen