Zandsculptuur voorgesteld: Zintuigen van Joris Kivits en Suzanne Ruseler

Foto: Martin van Heugten

De Expositie Zandsculpturen is woensdag t/m zondag zien in de Sint Antoniuskerk. We stellen graag een aantal kunstwerken voor.

Expositie Zandsculpturen

In de Sint Antoniuskerk kun je iedere woensdag t/m zondag tussen gaan kijken naar de Expositie Zandsculpturen. Vandaag en morgen kan dat nog tussen 10.00 en 17.00 uur, vanaf woensdag 8 september is de expositie geopend van 13.00 tot 16.30 uur. tot Oosterhout Nieuws is trotse mediapartner en stelt graag de kunstwerken en de makers ervan aan je voor. Martin van Heugten maakte de foto’s en Martine Huijbregts schreef de teksten.

Zintuigen – Joris Kivits en Suzanne Ruseler

Maar liefst vier sculpturen in de kerk zijn van de hand van Joris Kivits, de art director van dit zandsculpturenproject, en Suzanne Ruseler. De sculpturen geven samen vorm aan de zintuigen van het publiek dat deze tentoonstelling komt beleven. Want een beleving is het, deze tentoonstelling waar je niet alleen kijkt naar de zandsculpturen, maar ook kunt luisteren naar optredens, en een hapje en drankje kunt nuttigen bij de koffiehoek. Daarom een groot oor aan een van de zijkanten, plus ogen en een mond, opgebouwd uit de laagjes waar Kivits zo graag mee werkt. De sculpturen zijn gemaakt vanuit het standpunt van de kijker, laten zien wat de bezoeker mee zal maken. Want dat er weer reuring is in de kerk, dat is met deze zandsculpturenexpositie wel duidelijk. 

Zelf gaan kijken?

De Expositie Zandsculpturen is tot en met 27 februari 2022 te bewonderen in de Sint Antoniuskerk aan de St.Vincentiusstraat 113a en is leuk voor jong en oud. De expositie is geheel rollator- en rolstoelvriendelijk ingericht. Een kaartje voor deze expositie kost € 5,00 p.p. voor volwassenen inclusief kopje koffie of thee. Kinderen t/m 4 jaar gratis en € 2,50 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar inclusief bekertje ranja. Een passe-partout kost € 7,50. Hiermee kun je onbeperkt naar de expositie gaan kijken, met uitzondering van evenementen. Let op! De expositie is gesloten op maandag en dinsdag!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen