Radha Mohabir volgt Paul van der Westen op als voorzitter MKB Oosterhout

Foto: Hans Keur

Op 15 september heeft Radha Mohabir de voorzittershamer van MKB Oosterhout overgenomen van Paul van der Westen.

Radha Mohabir

Afgelopen woensdag 15 september vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van MKB Oosterhout plaats bij De GalvanitasFabriek. Tijdens deze vergadering vond ook de verkiezing van de nieuwe voorzitter plaats. Paul van der Westen nam afscheid als huidig voorzitter en stelt kandidaat Radha Mohabir voor. Zij heeft zich verkiesbaar gesteld en unaniem wordt zij door de leden gekozen als nieuwe voorzitter.

MKB Regio Oosterhout

Radha is reeds bestuurslid binnen MKB Oosterhout en samen met haar partner David Dijkstra geeft zij gezondheidstrainingen middels Personal Training binnen hun bedrijf fit20 Oosterhout. Na de Ledenvergadering vond er een rondleiding plaats bij De Cultuurmakerij door Ben ten Hove en bij Het MOYA – Museum of Young Art door Geert Kollau. Daarnaast werd natuurlijk geproefd van het beste bier van Brabant bij het Bourgogne Kruis en de bijeenkomst werd afgesloten met een borrel en een hapje bij de Houthallen.

Iets voor jou?

MKB Regio Oosterhout is een netwerk van en voor ondernemers in Oosterhout. Binnen MKB Regio Oosterhout staat het ontmoeten met collega-ondernemers centraal. Bijna elke maand is er wel een bijeenkomst. Ben jij ondernemer en wil je kennismaken en kennisdelen met andere ondernemers in een gezellige en gemoedelijke sfeer? En wil je daarbij gebruik kunnen maken van de vele contacten die MKB Regio Oosterhout heeft? Kijk dan op de onderstaande link voor meer informatie!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden