Marcel Willemsen keert niet terug als wethouder na verkiezingen

Marcel Willemsen
Marcel Willemsen
Foto: CDA Oosterhout

Marcel Willemsen (CDA) keer na de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 niet meer terug als wethouder in het Oosterhoutse college van B&W.

Wethouder Marcel Willemsen

Marcel Willemsen maakte tijdens een interview met Johan Westra in het radioprogramma Oosterhout Vandaag van de lokale omroep ORTS bekend dat hij na de gemeenteraadverkiezingen in 2022 niet terug zal keren als wethouder in het Oosterhoutse college van B&W. Marcel was in 12 jaar tijd in 3 colleges wethouder van onze gemeente. Hij keert ook niet terug als gemeenteraadslid en zal dus ook niet op de lijst staan van het CDA tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

Huis van Cultuur

Marcel kijkt met trots terug op zijn dossiers ‘Het Huis van Cultuur’: Theek5 en Theater de Bussel. Daarnaast is hij trots op het behoud van Oranjewoud voor Oosterhout en de realisatie van de nieuwe wijk De Contreie. Het meest lastige dossier was voor hem het hoogspanningstraject dat door Oosterheide zou komen te liggen. Marcel is jurist van huis uit en sinds kort begonnen met een studie voor bestuurder binnen het bedrijfsleven. Zijn vader Piet was ook 20 jaar lang wethouder in de gemeente Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen