Niemand hoeft alleen te zijn in Buurtkamer de Slotjes!

Foto: Buurtkamer de Slotjes

Zin om eens de deur uit te gaan en andere mensen te spreken? Ga dan naar de Buurtkamer op maandag of woensdag in Activiteitencentrum de Slotjes.

Niets moet!

In de Buurtkamer heerst gezelligheid, er wordt gekletst, gelachen, spelletjes gedaan, wandelingetje gemaakt, samen geluncht en nog veel meer.  Ieder doet wat hij/zij wil. Ook gewoon erbij zijn is goed. Kom gerust eens langs en ervaar het zelf. Niets is verplicht; je kunt zolang en zo kort blijven als je zelf wilt.

De Buurtkamer

Buurtkamer is een open toegankelijke inloop voor (kwetsbare) Oosterhouters binnen Activiteitencentrum De Slotjes. Een professional en vrijwilligers zijn aanwezig om samen met jou te kijken wat nodig is voor een gezellige dag vanuit veelal eigen initiatief. Maar ook zijn er bezoekers om hun mantelzorg wat te ontlasten. Er ontstaan verbindingen binnen de inloop die zich soms daarbuiten voortzetten.

Meer informatie

Bezoekers geven aan zich minder eenzaam te voelen, stapjes vooruit te zetten omdat er weer prikkels ontstaan. Samen iets doen of gewoon even aanwezig zijn, alles kan. Elke maandag en woensdag kun je tussen 10.15 en 15.45 uur binnenlopen op elk tijdstip in activiteitencentrum de Slotjes aan het Slotjesveld 15.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen