Bombast Broeder: rebels lekker bier om de vriendschap te vieren

Foto: Screenshot Youtube

Als ode aan de vriendschap tussen Kaaiendonk en het Belgische Poperinge presenteert BOMBAST het nieuwe biertje BOMBAST Broeder.

Hopstad Poperinge

Al jarenlang is er een innige vriendschap tussen Kaaiendonk en het Belgische plaatje Poperinge, vlakbij Ieper in de provincie West-Vlaanderen. Ieder jaar gaan er bussen met carnavalsvierders met Halfvasten naar de Belgische plaats die bekend staat om de hopteelt. En ieder jaar komen er feestvierders uit België om in Kaaiendonk carnaval te vieren.

BOMBAST Broeder

Om die vriendschap te vieren hebben de mannen van BOMBAST een nieuw biertje gebrouwen met echte hop uit Poperinge. Door deze hop krijgt BOMBAST Broeder een bloemige en net meer hoppige smaak die goed tot z’n recht komt in de grote fles. Een pareltje dat je geproefd moet hebben! Daarnaast hebben ze op ‘eerlijke’ wijze 111 Poperingse Kekgoai 7geïmporteerd, zoals je op het onderstaande filmpje kunt zien.

Presentatie

Vanmiddag kun je tussen 14.00 en 16.30 uur bij Restaurant Pigalle op de Markt je flessen ophalen wanneer je vooraf hebt besteld. Nog niet besteld? Geen nood! Er is vanmiddag ook nog losse verkoop. De flessen kosten 7,50 per stuk en in een duopack met de Poperinge Kekgoai 7 kost het 14,75 euro. Maar… op is echt op! HOOG!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen