Feestweek bij Broeders na verbouwing en uitbreiding biologische supermarkt

Foto: Broeders Gezondheidswinkel

Met de nieuwe winkel van Broeders aan de Keiweg is de eerste biologische supermarkt in Oosterhout is een feit.

Broeders Gezondheidswinkel

Bij Broeders Gezondheidswinkel is er alle reden tot een feestje. Wim Melis van Broeders Gezondheidswinkel: “Onze winkel bestaat deze maand maar liefst 83 jaar. Daarnaast is de winkel eind vorig jaar fors uitgebreid en grondig verbouwd, maar waren we nog niet in de gelegenheid geweest om een feestelijk opening te doen, maar dat gebeurt dus nu alsnog. Van woensdag 23 tot en met dinsdag 29 maart organiseren we de feestweek met tal van proeverijen en demonstraties, met heel veel spetterende acties en met als klap op de vuurpijl: een hele week lang BTW-vrij winkelen, dat wil zeggen je ontvangt 9% korting op al je boodschappen!”

Biologische Supermarkt

Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt wordt momenteel geleid door Wim & Hélène Melis maar ook door hun beide zonen Mike en Tom. Wim: “Mike is al tien jaar aan boord. Hij is orthomoleculair therapeut en begeeft zich net als zijn moeder Hélène meestal aan de kant van de gezondheidswinkel. Zijn jongere broer Tom is vorig jaar als ondernemer afgestudeerd.” Zijn kennis en interesse ligt meer in het spectrum van zijn vader, die onder meer de webshop onder zijn hoede heeft en hij is juist meer aan de kant van de biologische supermarkt te vinden.

Uitbreiding met naastgelegen pand

Wim: “Vorig jaar deed zich de mogelijkheid voor om het de winkel uit te breiden met het naastgelegen pand. Dit resulteert in een totale oppervlakte van ruim 700 m2.” In het nieuwe gedeelte is de gezondheidswinkel met homeopathie & voedingssupplementen en verzorging & cosmetica gevestigd. Het bestaande winkelgedeelte is omgetoverd tot een complete 100% biologische supermarkt. “Als je binnenkomt, kom je nu op een fraai versplein met biologische groente & fruit, brood, kaas en maaltijd(component)en terecht.”

Kookstudio achterin de winkel

Achterin de supermarkt is een kookstudio gerealiseerd waar The Loffly Chef Marion Pluimes met biologische & vegetarische producten uit de winkel gaat koken. De dagverse maaltijd(component)en zullen in de winkel te koop zijn. Tevens verzorgt ze vanuit De Groene Kookacademie ook diverse workshops en kooklessen in deze kookstudio. Stap deze week maar eens binnen bij Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt om lekker te genieten van de feestweek en de vernieuwde winkel.

  • www.broedersgezondheidswinkel.nl
  • Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt, Keiweg 7, tel.: 0162-4532233
  • deze advertorial werd je aangeboden door Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen