Ruilhandel Oosterhout bestaat 10 jaar… eh, 11 jaar!

Foto: Ruilhandel Oosterhout

In januari 2021 bestond Ruilhandel Oosterhout 10 jaar, maar dat kon destijds door corona niet worden gevierd. Nu wordt dat 10-jarige jubileum (inmiddels dus 11 jaar) alsnog gevierd en wel op vrijdag 20 mei.

LETS-kring

Ruilhandel Oosterhout is een zogenaamde LETS-kring. LETS staat voor Local Exchange Trading System, vrij vertaald: lokaal ruilsysteem. Diensten en producten worden door de deelnemers uitgeruild zonder tussenkomst van geld. In plaats daarvan worden een soort punten gehanteerd en die noemt men hier in Oosterhout “Keetjes”. Zo kun je voor Keetjes hulp krijgen als je gaat verhuizen, je computer laten updaten, gitaarles volgen, kleding laten verstellen of repareren, een hogedrukreiniger lenen om je terrasje schoon te spuiten, etc. Er wordt gehandeld in elektrische apparaten, plantjes, knutselspullen, boeken, cd’s, kleding, etc.

Jubileumfeest

Het jubileum van de Oosterhoutse Ruilhandel wordt gevierd met een 3-gangendiner dat wordt bereid door de bekende Oosterhoutse kok Eugène Springer van de Eetkamer van Oosterheide en zijn team. Aansluitend is er een feestavond met een DJ. Er mag dus gedanst worden en dat gaat zeker ook gebeuren! Er zal ook officieel afscheid genomen worden van Rob Beckers als voorzitter van de club. Rob heeft met zijn inzet en enthousiasme Ruilhandel Oosterhout 11 jaar lang bezield. Hij heeft ondertussen de voorzittershamer overgedragen aan Theo van Drunen. Rob blijft nog wel deelnemer van de Ruilhandel.

Meer informatie

Het feest is dus op vrijdag 20 mei in Activiteitencentrum de Bunthoef aan de Bloemenhof 2, nabij Winkelcentrum Zuiderhout. De vond begint om 18.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur) met het diner. Het feest inclusief diner, hapjes en drankjes is gratis voor deelnemers. Via de onderstaande link kun je je aanmelden als nieuwe deelnemer en mag je ook gratis deelnemen. Introducés betalen 15 euro. Meer informatie en aanmelden voor het feest: 06-40 29 08 32.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen