Kaartenverkoop nieuwe theaterseizoen gestart bij De Bussel en De Schelleboom

Foto: Oosterhout Nieuws

Afgelopen weekend zijn de kaartverkopen gestart voor het nieuwe theaterseizoen in de Oosterhoutse Theaters De Bussel en de Schelleboom.

Theater de Schelleboom

In de voormalig pottenbakkerij van Theater de Schelleboom komt vrijwel elke podiumkunst voorbij. Een seizoen vol cabaret, toneel, stand up comedy, verhalen, muziek en meer! Wat dacht je bijvoorbeeld van de openingsvoorstelling. Uit Tsjechië komen de Milkeaters om het seizoen te openen. Een van Europa’s beste bluegrassbands, en maar één weekend in Nederland dus exclusief is het zeker! Er valt natuurlijk veel te lachen! Eén van de talententips is bijvoorbeeld Teun van den Elzen met zijn eerste avondvullende voorstelling ‘meer kan ik er niet over zeggen’. Klaas Prins is inmiddels toe aan zijn tweede avondvullende show ‘Exodus’ toe en ‘Stripfiguur’ Ronald Smink komt in januari naar Oosterhout. Ook komt er in maart een heel mooi toneelweekend. Theatergroep Zeevlam speelt op 10 en 11 maart 2023 twee grappige, satirische stukken. Eén weekend, 2 dagen, 2 acteurs, 2 stukken, 8 (!!) personages. Muziek en theater….een heerlijke combi! Oosterhouter Aron Raams komt zijn nieuwe album presenteren en de Grande dame, Lenny Kuhr komt op 23 oktober naar Oosterhout voor een intiem theaterconcert. Kijk voor alle voorstellingen en om kaarten te reserveren op de link onderaan dit artikel.

Theater de Bussel

Ook in Theater de Bussel wordt je het komende seizoen volop verrast. Van de beste muziekconcerten tot boeiend toneel, en van hilarisch cabaret tot de gezelligste familievoorstellingen; er is voor ieder wat wils! Zo komen bijvoorbeeld Van der Laan & Woe voor een try-out naar De Bussel, evenals Brigitte Heitzer, Freek Bartels en Sanne Franssen met hun ‘blind date’. Televisiekok Pierre Wind komt met een Culinair College en de verplaatste voorstellingen van Simone Kleinsma en Ellen ten Damme worden ingehaald. Ook Youp van ’t Hek en Lucas Hamming staan weer op het programma. Iedere maand is er weer jazzmuziek tijdens ‘Liever in de KluiZ dan ThuiZ’ en er is ook aandacht voor lokale producties. Zo speelt zingt Boy van der Heijden tijdens zijn eerste avondvullende one-man Show, speelt Con Brio de voorstelling Young Frankenstein en ’t Zoldertejater ’13 over twaalf’.  Verder is er een unieke musical over de oernar BOMBAST aangekondigd en kun je op de zondag voor carnaval naar de eerste editie van het Kaaiendonks CarnavalSpektakel. En dit is slechts een kleine greep uit alle voorstellingen… Kijk voor meer info en om kaarten te reserveren op de link onderaan dit artikel.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen