Zaterdag organiseert Stichting Sterrenbuurt het eerste Sterrenslag Festival

Foto: Stichting Sterrenbuurt

De gloednieuwe Stichting Sterrenbuurt organiseert op zaterdag 17 september het familie evenement Sterrenslag Festival.

Sterrenslag Festival

De dit jaar opgerichte Stichting Sterrenbuurt organiseert op zaterdagmiddag 17 september het Sterrenslag Festival met muziek, spellen en een zeskamp. Op de (gras)velden aan de Sterrenlaan rond Basisschool Sterrendonk verschijnen een flink aantal activiteiten, zoals een buikglijbaan, de grootste stormbaan en nog veel meer teamonderdelen. De spellen zijn het decor voor een zeskamp in teamverband. Teams van jong en oud trekken dan ten strijde voor de hoogste eer. Het evenement richt zich op de bewoners van de Sterrenbuurt, maar is open voor iedereen vanaf 8 jaar.

Volop activiteiten

Tijdens de Sterrenslag is er voldoende te doen voor jong en oud die komt kijken. Er is een picknick veld, dus neem je stoel of kleedje mee. Loop mee met de Rattenvanger Zwerfafval optocht, laat je schminken of speel samen wat oud-Hollandse spelletjes. Knutsel een Sterren-vogelhuisje die in de buurt komt te hangen en dans mee op de Kinderdisco die om 14.00 en 16.00 gehouden worden met een echte DJ. En mocht je niet meedoen met de zeskamp, in de pauzes van het toernooi kan iedereen zich uitleven met de zeskamp onderdelen.

Schrijf je nu in!

Schrijf je in voor het Sterrenslag Festival, een leuke middag met sport en spel op zaterdagmiddag 17 september tussen 13.00 en 17.00 uur. Om de buurtgenoten beter te leren kennen, kan men zich alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje inschrijven. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Het is ook mogelijk om als een compleet volwassenen- of ouder/kind team in te schrijven. Een ouder/kind team bestaat uit 2 volwassen en 2 tot 4 kinderen. Een tip is om droge kleren mee te nemen. Inschrijven kan via de link onderaan dit artikel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen