Iedere maand gratis Studiekeuze Speeddate in de bieb

Emi Salas geeft studiekeuzeadvies
Emi Salas geeft studiekeuzeadvies
Foto: Theek 5

Vanaf 28 september kun je maandelijks bij Theek 5 terecht voor een gratis Studiekeuze Speeddate van 15 minuten.

Studiekeuze

Op 1 mei moet je je ingeschreven hebben voor je vervolgopleiding MBO, HBO of universiteit. Twijfel je over je studiekeuze, weet je niet wat je écht leuk vindt of heb je vragen over je vervolgopleiding? Kom dan naar bibliotheek Theek 5 aan de Torenstraat 8 bij Theater de Bussel. Emi Salas zit een keer per maand voor je klaar om jou te helpen het antwoord te vinden op jouw specifieke vragen.

Gemotiveerde keuze

Plezier en succes in je studie en werk begint met het maken van een gemotiveerde keuze. Veel jongeren weten niet hoe ze dat moeten aanpakken. Daarom helpt studiekeuzecoach Emi Salas scholieren en studenten daarbij. Kies vanuit je talenten, persoonlijkheid en interesses. Want een studie of baan die daarop aansluiten, geven je de meeste energie. Het gaat je gemakkelijker af, het vergroot je plezier en je bent succesvoller. Jij zet de stappen om te ontdekken wat het beste bij je past. Studiekeuzecoach Emi begeleidt je, geeft je richting en zorgt voor structuur.

Speeddate

Met een gratis Studiekeuze Speeddate van 15 minuten, zet jij de eerste stap naar een studie die bij jou past. Leg je studiekeuzevraag kosteloos voor aan studiekeuzecoach Emi Salas. Zij helpt jou om duidelijk te krijgen wat je na je speeddate kan doen om de studie te vinden waar jij blij van wordt én blijft. Deze speeddates zijn bedoeld voor leerlingen van vmbo, havo en vwo en voor studenten van mbo, hbo en wo. Je kunt gewoon langskomen zonder afspraak te maken op woensdag 28 september, 19 oktober, 30 november en 21 december tussen 15.00 en 17.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen