Laatste kans om in te schrijven voor Abrahamdag op 1 oktober

Enkele Mannen van '72 in Leuven
Enkele Mannen van '72 in Leuven
Foto: Ton Schoenmakers

Ben jij een man en word jij dit jaar 50 jaar? Geef je dan nu op voor de gezellige Oosterhoutse Abrahamdag op zaterdag 1 oktober!

Abrahamdag

Op de eerste zaterdag in oktober is het traditioneel Abrahamdag in Oosterhout. Ook dit jaar komen er weer rond de 200 mannen die 50 jaar zijn geworden naar onze stad op zaterdag 1 oktober 2022. En daar moet iedere Abraham bij zijn! De Stichting Abrahamdag Oosterhout heeft tot doel het gezamenlijk vieren van het bereiken van het vijftigste levensjaar door mannen die in hetzelfde jaar geboren zijn, ongeacht nationaliteit, huidskleur, religie of levensbeschouwing tijdens Abrahamdag op de eerste zaterdag van oktober.

Feest der Herkenning

Het is een feest der herkenning met een fikse dosis humor en zelfspot. Deelnemers aan deze unieke en bijzondere dag komen uit heel Nederland, maar ook uit de omringende landen en verder weg. Met het Verbond der Jaartallen uit het Belgische Leuven is inmiddels zelfs een uitwisseling ontstaan. Het programma van een Abrahamdag bestaat uit een aantal onderdelen: na de ontvangst en registratie is de opening in de Sint Jansbasiliek, een ontvangst op het gemeentehuis, lunch, optocht met kranslegging bij het Abrahambeeld, lunch, diverse activiteiten en de dag wordt afgesloten met een diner en een feestavond met familie, vrienden en oud-Abrahammen in Theater de Bussel met muziek van feestband De Fik Erin!

Meer informatie

Ben jij een man die in 1972 is geboren en wil je deze bijzondere dag meemaken? Mail dan je contactgegevens aan [email protected] of kijk voor meer informatie op de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen