23 verenigingen uit Oosterhout gaan loten verkopen via de Grote Clubactie

Foto: Grote Clubactie

Zaterdag 24 september starten 23 verenigingen uit Oosterhout met de verkoop van loten voor hun club via de Grote Clubactie.

50 jaar Grote Clubactie

Voor veel Nederlanders is ‘hun club’, ook anno 2022, onmisbaar. Verenigingen zorgen voor sociale samenhang, het zijn plekken waar vriendschappen voor het leven worden gesloten, waar het eigen talent wordt ontdekt en gezamenlijk mooie momenten worden beleefd. De Grote Clubactie is de grootste, en meest breed gedragen, fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen. Door loten te verkopen, dragen leden actief bij aan het realiseren van hun verenigingsdoelen.

Lokaal en sociaal

Het lokale karakter is nog steeds de grote kracht: je koopt een lot van een bekende om een plaatselijke vereniging te ondersteunen. Zo geven de vrijwilligers de eigen sportvereniging, hobby- of culturele clubs, carnavals- of muziekverenigingen – een financieel steuntje in de rug. Het sociale effect van de Grote Clubactie is eveneens groot. Met z’n allen loten verkopen brengt een extra gevoel van saamhorigheid binnen de club. Of de leden nu langs de deuren gaan, toffe TikTok-filmpjes delen om de actie meer aandacht te geven, een Whatsappje sturen om zo online loten te verkopen of een klapper maken met een Superlot. Samen, als één team, zetten ze zich in voor hetzelfde doel. Het zorgt voor meer sociale cohesie.

Oosterhoutse Clubs

De volgende clubs doen onder andere mee in de gemeente Oosterhout: MHC De Warande, VV SCO, EOC Oosterhout, VV Oosterhout, Atletiek- en Trimvereniging Scorpio, Korfbalvereniging De Voltreffers, TSC, Stichting Scouting Erasmus, Toneelgroep Zoldertejater, Oosterhoutse Handbalclub 01,Neerlandia 31, Manege de Rosrakkers, Irene 58. Direct loten kopen? Klik dan op de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen