Oosterhouter Eric Wetzels nieuwe partijvoorzitter landelijke VVD

Foto: vvd.nl

De in Oosterhout woonachtige Eric Wetzels is vrijdag met 68% van de uitgebrachte stemmen tot partijvoorzitter van de landelijke VVD verkozen.

Eric Wetzels

Duizenden VVD-leden hebben de afgelopen periode gestemd voor een nieuwe voorzitter voor het landelijke VVD-hoofdbestuur. De in Oosterhout woonachtige ondernemer Eric Wetzels behaalde maar liefst 68% van de stemmen en won hiermee overtuigend van Onno Hoes. Onno Hoes reageert op vvd.nl: “Ik wil allereerst de leden bedanken die op mij gestemd hebben, dat is een hele eer. Eric, ik wil je heel veel wijsheid toewensen, gefeliciteerd met de winst. Ik kijk uit naar onze samenwerking!”

Voordracht VVD Oosterhout

Ook de Oosterhoutse VVD feliciteert Eric met zijn nieuwe rol binnen de partij. Zij reageren op Facebook: “Het is een geweldige gedachte dat de voordracht die wij hebben mogen doen, heeft geleid tot de verkiezing van Eric, en daarmee de kans om als VVD-leden samen met hem en zijn bestuur richting te gaan geven aan de koers van onze partij naar de toekomst toe. We wensen Eric heel veel plezier en succes bij het sturen van onze partij naar de toekomst.”

Het echte werk gaat beginnen

Zelf reageert de kersverse voorzitter op Twitter: “DANK JULLIE WEL!!! Het is ons gelukt. Met jullie enthousiasme, steun en ideeën gaan we aan de slag om onze partij verder te brengen. Prachtig om de hoge opkomst te zien. Onze partij bruist en leeft! Nu begint het echte werk voor ons allemaal!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen