Eerste Oosterhoutse Seniorendagen in De Slotjes worden uitgesteld

Foto: Pixabay License / stevepb

KBO Oosterhout Stad heeft besloten de Oosterhoutse Seniorendagen af te gelasten in verband met de snel oplopende coronabesmettingen.

Oosterhoutse Seniorendagen

Komend weekend zou de eerste editie van de Oosterhoutse Seniorendagen plaatsvinden in Activiteitencentrum de Slotjes. De organisatie achter dit nieuwe evenement, KBO Oosterhout Stad, laat weten dat zij zich genoodzaakt voelen om de Seniorendagen door te schuiven naar het voorjaar van 2023. Gerry Oomen, bestuurslid KBO Oosterhout Stad: “Het is gebleken dat de afgelopen weken de besmettingen weer oplopen en hoewel sommige gezonde en/of gevaccineerde mensen van deze variant niet zo’n last hebben, overlijden er nog steeds relatief veel ouderen aan covid.”

Coronamaatregelen

Gerry: “Komend weekend zouden diverse organisaties hebben laten zien wat ze voor ouderen in Oosterhout kunnen betekenen. Maar in overleg met het beheer van Activiteitencentrum de Slotjes kan voor dit evenement de afstand tussen bezoekers niet gewaarborgd worden. En helaas nemen mensen zelf vaak niet hun eigen verantwoording om thuis te blijven bij klachten etc.” KBO Oosterhout Stad belooft dat wat hun betreft van uitstel geen afstel komt. De planning wordt nu doorgeschoven naar een moment in het voorjaar van 2023.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen