Uitslag Zonnebloemloterij bekendgemaakt: ben jij een winnaar?

Foto: De Zonnebloem

De 54e trekking van de Zonnebloemloterij heeft met de lotenverkoop 1.636.634 euro voor Nationale Vereniging de Zonnebloem opgebracht.

Zonnebloemloterij

Op 10 oktober vond de trekking van de jaarlijkse Zonnebloemloterij plaats. Hiermee zijn de winnaars bekend van de vele prijzen, waaronder geldbedragen, e-bikes, tablets, uitjes en weekendjes weg. De hoofdprijs van 15.000 euro is gevallen in het Noord-Brabantse dorp Berkel-Enschot. De loterij heeft 1.636.634 euro opgebracht voor de Zonnebloem. Hiermee bekostigt de nationale vereniging haar sociale en recreatieve uitjes voor mensen met een lichamelijke beperking.

Echt contact

Marc Damen, directeur Nationale Vereniging de Zonnebloem blikt terug op een mooi Zonnebloemjaar: “In de coronajaren hielden onze ruim 30.000 vrijwilligers op creatieve manieren contact met mensen, die door hun lichamelijke beperking vaak aan huis gekluisterd zijn: bellen, beeldbellen, kaartjes sturen en gesprekjes op afstand bij de deur. Maar nu is er weer echt contact mogelijk. En wat snakten we daarnaar! Vrijwilligers kunnen er weer op uit met onze deelnemers. De mensen die meespelen met de loterij maken dit mede mogelijk. Ik ben trots op alle vrijwilligers, die zich hebben ingezet om van deze loterij weer een succes te maken!”

Uitslagen

De winnende lotnummers zijn te vinden via de link onderaan dit artikel. De uitslag staat ook op NOS Teletekstpagina 552 en via het servicenummer 0900 06 33 (0,35 eurocent per gesprek en de gebruikelijke gesprekskosten) kun je je lotnummers controleren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen