Gezocht: jonge Oosterhoutse helden voor het Groene Jeugdlintje

Foto: GroenLinks Oosterhout

Groen Links Oosterhout zoekt kinderen en jongeren die het afgelopen jaar iets bijzonders hebben gedaan voor iemand anders of voor de natuur óf hier op dit moment mee bezig zijn.

Groene Jeugdlintje

Sinds 2018 rijkt Groen Links jaarlijks een jeugdlintje uit aan jongeren die zich op één of andere manier inzetten voor mens of natuur. Er zijn veel kinderen en jongeren die iets bijzonders doen, voor andere mensen, voor hun wijk, voor de natuur, én op állerlei manieren.

Veerle en Linn

In maart van dit jaar werd het Groene Jeugdlintje uitgereikt aan Veerle Schotanus en Linn Pheninckx uit Den Hout, zie ook de foto bij dit artikel. De meiden kregen de onderscheiding uitgereikt omdat ze met zelfgemaakte flyers aandacht hebben gevraagd voor zwerfafval. Eerdere winnaars waren de Tienerpartij, de groepen 7 en 8 van basisschool De Ontdekking en Robin Trommelen & Maartje Plompen van basisschool De Achthoek.

Nomineer nu!

Ken je zo iemand? Laat het ons weten, want wij zetten deze kinderen graag in het zonnetje. Je kunt kinderen en hun initiatieven aanmelden via [email protected] De uitreiking zal op donderdag 23 maart 2023 plaatsvinden in het stadhuis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen