Alzheimer Café over dagbesteding voor mensen met een geheugenprobleem

Foto: Activiteitencentrum De Slotjes

Op maandag 31 oktober is er weer een bijeenkomst van het Alzheimer Café in Activeitencentrum De Slotjes aan het Slotjesveld.

Alzheimer Café Oosterhout

Op maandag 31 oktober is er weer een bijeenkomst van het Alzheimer Café Oosterhout. Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor zowel mensen met dementie, hun partner, familie, mantelzorgers, hulpverleners als andere belangstellenden. Tijdens een bijeenkomst van het Alzheimer Café krijg je meer informatie over dementie, kunt je vragen stellen aan deskundigen en kun je lotgenoten ontmoeten.

Dagbesteding mensen met geheugenprobleem

Voor mensen met een geheugenprobleem in Oosterhout zijn er diverse dagactiviteiten mogelijk. Wat is er zoal en waar en hoe kan iemand daar gebruik van maken? Andere mensen ontmoeten, samen dingen doen of aan een activiteit deelnemen. Bijvoorbeeld op zorgboerderij Levensvreugde waar ze je mee willen laten genieten van alles wat de boerderij je te bieden heeft en waar je uitgedaagd wordt om dingen te doen die jij leuk vindt en nog goed kan. Of breng een gezellige dag door bij Dagverzorging ‘Net Even Anders’ waar ze graag met je in gesprek gaan om te vragen wat jij leuk vindt om te doen. Van beide initiatieven zijn vertegenwoordigers aanwezig tijdens het Alzheimer Café om uitleg te geven.

Meer informatie

De bijeenkomst van het Alzheimer Café Oosterhout vindt plaats op maandag 31 oktober in Activiteitencentrum De Slotjes aan het Slotjesveld. De inloop is vanaf 19.00 uur, de avond start om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Deelname is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen