Oosterhout krijgt weer een schaatsbaan op de IJsmarkt

Foto: IJsmarkt.nl

Ondanks de hoge energieprijzen zal er dit jaar tussen 10 december 2022 t/m 8 januari 2023 toch weer een schaatsbaan op de IJsmarkt komen.

IJsmarkt

Van 10 december 2022 tot en met 8 januari 2023 wordt er weer geschaatst op de Markt die tijdens het evenement wordt omgedoopt tot IJsmarkt. Mede dankzij de hulp van veel vrijwilligers waren de voorgaande edities een grandioos succes. Daarom is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die er weer een daverend succes van willen maken. Vrijwilligers zijn onontbeerlijk om deze happening te realiseren. Het levert ook jou, als vrijwilliger, een heleboel gezelligheid op, want je werkt samen in een team om een warme sfeer te realiseren.

Diverse taken

Om alles in goede banen te leiden en om alle Oosterhouters weer dik 3 weken te kunnen laten genieten van een geweldige schaatsbaan op de markt, zijn er vele vrijwilligers nodig. Vrijwilligers voor tal van uiteenlopende functies: schaatsverhuur, koek en zopie, onderhoud en toezicht van de schaatsbaan. Daarnaast zijn er vrijwilligers nodig voor de op- en afbouw, versiering en inrichting. Kun jij enkele uurtjes vrijmaken voor de IJsmarkt? Meld je dan nu aan als vrijwilliger via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen