Win een gedichtenbundel ‘Dichter bij Oosterhout’ van Christian en Axel

Foto: Oosterhout Nieuws

Bij Oosterhout Nieuws maak je nu kans op 1 van de vier gedichtenbundels ‘Dichter bij Oosterhout’ van Axel Kruse en Christian Goijaarts.

Dichter bij Oosterhout

Iedere zondag lees je op Oosterhout Nieuws een kakelvers vrolijk versje van Christian Goijaarts. Samen met Axel Kruse heeft hij recent de gedichtenbundel ‘Dichter bij Oosterhout’ uitgebracht. De bundel bevat 22 gedichten die het roemruchte verleden van Oosterhout met een knipoog beschrijven. De Slotbosse Toren, Mooie Keetje, de Heilige Driehoek: ze passeren allemaal de revue. Naast ieder gedicht staan wetenswaardigheden en een foto over het onderwerp. Het is een handzaam boek geworden voor iedereen die zich – met een knipoog – in Oosterhout wil verdiepen. Voor de echte fans sluit het boek af met splinternieuw bonusmateriaal van beide dichters.

Signeersessie

Het boek is een echte aanrader voor de aankomende feestdagen! Voor wie de boekpresentatie heeft gemist heeft het schrijversduo nog een signeersessie ingepland. Op vrijdag 18 november signeren Christian en Axel vanaf 16.00 uur in boekhandel Het Verboden Rijk. Maar je kunt ook meedoen met onze actie en zo kans maken op 1 van de vier gedichtenbundels die wij weg mogen geven! Om kans te maken op 1 van de vier gedichtenbundels die wij weg mogen geven hoef je eigenlijk niet zoveel te doen:

  • Like onze Facebookpagina (als je dat nog niet hebt gedaan)
  • Deel het bericht over dit artikel
  • Vertel ons waarom juist jij een exemplaar van deze bundel verdient

Ook leuk als eindejaarsgeschenk

Meedoen kan tot donderdag 17.00 uur. De winnaars krijgen een persoonlijk bericht van ons en mogen hun bundel vrijdagmiddag ophalen bij Het Verboden Rijk en direct laten signeren door beide schrijvers. Je kunt het boek ook (ongesigneerd) bestellen via de link onderaan deze pagina. Ook leuk als extraatje in de zak van Sinterklaas of onder de Kerstboom. Wil je meerdere exemplaren voor in het eindejaarspakket voor je medewerkers en/of relaties, mail dan naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen