Voedselbank ontving 1375 euro aan cadeaubonnen van lezers Oosterhout Nieuws

Foto: Goederenbank de Baronie

De lezers van Oosterhout Nieuws hebben 110 cadeaukaarten met een waarde van 1375 euro geschonken aan Voedselbank Regio Oosterhout.

Cadeaukaart Postcodeloterij

Vorige maand vroegen wij de lezers van Oosterhout Nieuws om hun niet gebruikte cadeaukaart van de Postcodeloterij te schenken aan Goederenbank de Baronie, de Voedselbank voor regio Oosterhout. Ook onze collega’s van Geertruidenberg Nieuws, Dongen Nieuws en Drimmelen Nieuws deden dezelfde oproep.

110 geschonken cadeaukaarten

Jan Kooijman van Voedselbank Regio Oosterhout: “In totaal zijn zo’n 110 kaarten geschonken. Wij willen alle donateurs hartelijk bedanken!” De geschonken cadeaubonnen hebben een totale waarde van 1375 euro. Het bedrag van de kaarten is goed gebruikt want er is bijna een pallet aan goederen voor gekocht.

Boodschap voor een ander

Op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 november kun je de Voedselbank opnieuw een handje helpen. Dan wordt in diverse supermarkten door Goederenbank De Baronie de actie ‘boodschap voor een ander’ georganiseerd. Het winkelend publiek wordt gevraagd de actie te ondersteunen door iets extra’s te kopen en aan de Goederenbank ter beschikking te stellen. Het gaat om droge en houdbare ongekoelde basisproducten zoals rijst, meel, koffie, thee, cacao, suiker, zoet beleg voor op brood, chocomelk, yoki-drink, schoonmaakmiddelen, waspoeder en toiletartikelen zoals tandpasta en shampoo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen