Cadeautip: speciaal combiticket voor schaatsbaan op de IJsmarkt

Foto: IJsmarkt

Koop nu alvast een combiticket voor de schaatsbaan op de IJsmarkt van 10 december 2022 t/m 8 januari 2023. Ook leuk als cadeau!

Combideal

Van 10 december 2022 tot en met 8 januari 2023 wordt er weer geschaatst op de Markt die tijdens het evenement wordt omgedoopt tot IJsmarkt. Om de entreeverkoop alvast een boost te geven heeft de organisatie een speciaal combiticket gemaakt. Deze speciale kaart geeft je recht op 1 keer toegang tot de schaatsbaan, 1 keer schaatshuur en om het af te maken ook 1 warme chocomel met slagroom. En dat voor slechts 10 euro per combiticket! Ook leuk als cadeau in de schoen of in de zak van Sinterklaas. Te koop via de link onderaan dit artikel.

Vrijwilligers

Verder is de organisatie altijd op zoek naar vrijwilligers om een handje te helpen. Vrijwilligers voor tal van uiteenlopende functies: schaatsverhuur, koek en zopie, onderhoud en toezicht van de schaatsbaan. Daarnaast zijn er vrijwilligers nodig voor de op- en afbouw, versiering en inrichting. Kun jij enkele uurtjes vrijmaken voor de IJsmarkt? Meld je dan nu aan als vrijwilliger via de onderstaande link.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen