Actie van de Voedselbank levert 675 kratten boodschappen op

Foto: Mgr. Frencken College

Vorige week hebben vrijwilligers van de voedselbank en leerlingen van het Frencken College samen maar liefst 675 kratten boodschappen opgehaald.

Actie voor de Voedselbank

De jaarlijkse publieksactie ‘Boodschap voor een ander’ van Voedselbank Regio Oosterhout heeft vorige week weer drie dagen lang plaatsgevonden in supermarkten in Oosterhout, Dongen, ’s Gravenmoer, Raamsdonksveer en Made. Na de coronajaren 2020 en 2021 waarin geen publieksactie georganiseerd kon worden, was dit nu gelukkig weer wel mogelijk. En er werd massaal gehoor gegeven aan de oproep een extra boodschap te doen en deze te doneren aan de voedselbank.

“Spannend of het zou aanslaan”

“Gelet op de bijzondere financiële omstandigheden waarin veel mensen verkeren, was het wel even spannend hoe de actie zou aanslaan.”, zo vertelt Jan Kooijman van Voedselbank Regio Oosterhout. “We zijn echter bijzonder positief verrast! Opnieuw heeft het publiek ruimhartig gedoneerd. De voorlopige opbrengst is 675 kratten met kwalitatief goede boodschappen.” Er zijn zowel lang houdbare voedingsmiddelen zoals soep en conserven opgehaald, maar bijvoorbeeld ook shampoo en wasmiddelen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen