Bestuur Abrahamdag verrast 50-jarige Adviesburo Robbe

Foto: Robbe Financiële Raadgevers

In 2022 bestaat Robbe Financiële Raadgevers 50 jaar en dus werden zij verrast door het bestuur van Stichting Abrahamdag Oosterhout.

Robbe Financiële Raadgevers

Het is dit jaar precies 50 jaar geleden dat Frans en Corry Robbe hun financiële adviesburo begonnen in Oosterhout. En dus bestaat het bedrijf 50 jaar en ziet het Abraham. Alle reden voor de bestuursleden van Stichting Abrahamdag Oosterhout om deze gouden jubilarissen eens extra in het zonnetje te zetten. Voor alles wij zij voor deze stichting hebben gedaan in het verleden, maar daarmee eigenlijk ook voor alles wat zij voor Oosterhout in het algemeen hebben gedaan.

Abrahamdag Oosterhout

Na mooie woorden van voorzitter Ton Schoenmakers ontvingen zij natuurlijk een mooie bos bloemen, maar daarnaast ook een oorkonde en een speciaal flesje Abrahambitter. Ook mocht een replica van het Abrahambeeld van Niel Steenbergen niet ontbreken. De jubilarissen waren zichtbaar verrast en beloofden het beeldje een mooie plaats binnen het bedrijf te geven. Ook namens Oosterhout Nieuws feliciteren wij Robbe Financiële Raadgevers van harte met hun gouden jubileum!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen