Prins Mienus XV als eerste te zien bij 40 dagen VASTWEL

Foto: Frans Verkooijen / VASTWEL

Ondanks dat VASTWEL pas vanaf Aswoensdag van start gaat is vanavond de eerste aflevering al te zien met Prins Mienus XV.

VASTWEL

De ORTS televisie zendt in de vastenperiode elke maandag t/m zaterdag een interview uit met (gewone) Oosterhouters over het thema van VASTWEL: Verbijstering & Verwondering. Ook zijne Ontzettende Hoogheid Prins Mienus XV heeft natuurlijk een mening over wat hem verbijsterd en verwonderd, net zoals vele (gewone) Kaaiendonkers die hebben. Alleen, de eerste uitzenddag is dus op Aswoensdag, 22 februari ingepland. En volgens het ‘Protocolder’ is niet helemaal duidelijk of Zijne Ontzettende Hoogheid op Aswoensdag, dus na het carnavalsseizoen, nog in zijn prinsenpak op TV mag komen.

Nu al op televisie

Voor de niet-carnavalsvierders: :Het Protocolder omschrijft het rollenspel en de carnavalsrituelen zoals we deze kennen in het Prinsendom van Kaaiendonk. Het is een speelse leidraad welke een flexibele houvast vormt voor de viering van een spontaan doch stijlvast carnavalsspel aan het hof van Ontzettend Hoogheid Prins Mienus.” In een aangenaam overleg met de Prins en het team van VASTWEL is daarom besloten zijn interview vanavond alvast uit te zenden. Je kunt het programma dus na 18.00 uur verwachten in de carroussel op ORTS Televisie. VASTWEL is een initiatief van het Leer-en Inspiratiehuis van het Sint Catharinadal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen