Oosterhouter Peter Brons kandidaat voor het Waterschap Brabantse Delta

Foto: Peter Brons

Woensdag 15 maart gaan de inwoners van westelijk Brabant naar de stembus voor een nieuw bestuur van waterschap Brabantse Delta. 

Peter Brons

Net zoals bij de vorige waterschapsverkiezingen staat de Oosterhouter Peter Brons op plaats 13 voor de partij West-Brabant Waterbreed, lijst 4. West-Brabant Waterbreed opereert lokaal en onafhankelijk en is niet gebonden aan politieke of ideologische bewegingen. De kandidatenlijst is samengesteld op basis van ervaring, motivatie, kennis en regionale spreiding over het werkgebied, zodat er binding met de praktijk ontstaat en korte lijnen met de inwoners en bedrijven.

West Brabant Waterbreed

West Brabant Waterbreed (WBW) is de groepering binnen het waterschap Brabantse Delta die op komt voor de waterbelangen van alle inwoners van West en Midden Brabant: zowel voor de industrie, agrarische bedrijven en inwoners. Het belangrijkste speerpunt is dat het prioriteit geeft aan de kerntaken zoals de juiste hoeveelheid water van goede kwaliteit, waterzuivering en water veiligheid. Tevens wil WBW ervoor zorgen dat de lasten beperkt en gelijkmatig verdeeld worden. Klik op de onderstaande link voor hun volledige verkiezingsprogramma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen