Vanavond Kledingruilbeurs in Activiteitencentrum de Bunthoef

Foto: Ruilhandel Oosterhout

Dinsdag 21 maart organiseert Ruilhandel Oosterhout een Kledingruilbeurs in Activiteitencentrum de Bunthoef.

Ruilhandel Oosterhout

Ruilhandel Oosterhout is een LETS-Kring. Local Exchange Trading System, of in gewoon Nederlands een lokaal ruilsysteem. Zonder tussenkomst van geld. De deelnemers betalen elkaar met Keetjes, een soort punten. Normaal gesproken worden er vooral diensten met elkaar geruild, bijvoorbeeld voor het maken van een computer of het lenen van een aanhangwagen. Daardoor is Ruilhandel Oosterhout niet alleen duurzaam en geldbesparend, het levert ook nog leuke contacten op voor de deelnemers.

Kledingruilbeurs

Er zijn ruim 100 deelnemers aan de Kledingruilbeurs die dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur wordt gehouden in De Bunthoef. Je kunt er terecht voor zowel lente- als zomerkleding voor dames, heren en kinderen. Denk dus aan jassen, jurken, rokken, korte broeken, zwembroeken etc. Ook zomerschoenen, tassen, zonnebrillen en andere accessoires zijn welkom. Als het maar in goede, nette en schone conditie verkeert.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de link onderaan dit artikel. Als je nog geen lid bent van Ruilhandel Oosterhout, dan kun je dat tijdelijk worden. Je krijgt dan 50 Keetjes cadeau om mee te handelen. Na twee maanden beslis je dan of je wel of geen lid wilt blijven. Kleding die je niet wordt verkocht en die niet mee teruggenomen wordt zal worden gedoneerd aan de Voedselbank.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen