Kinderboerderij MEK zoekt horecatijgers

Foto: MEK Oosterhout

MEK Oosterhout zoekt vrijwilligers voor de verkoop van dranken en ijs vanuit het horecapunt bij de Kinderboerderij.

Vacatures vrijwilligers MEK

Bij MEK Kinderboerderij zijn er diverse openstaande vacatures voor vrijwilligers. Zo zijn er mensen met groene vingers nodig voor de moestuin en het onderhoud van het tuin, mensen die de dieren kunnen verzorgen, mensen met twee rechterhanden voor het onderhoud van de gebouwen en natuurlijk mensen die de bezoekers kunnen voorzien van wat lekkers vanaf het horecapunt in het hoofdgebouw.

Medewerker horeca

Als medewerker horeca ga je de bezoekers voorzien van een ijsje of een drankje,voer voor de beesten verkopen, terras en keuken netjes houden en de kassa bedienen. Gezellig toch? Je maakt leuke nieuwe contacten en doet meteen relevante werkervaring op. Zo heb je een gezellige middag en help mee om de kinderboerderij levendig te houden! De dagen en uren binnen jouw mogelijkheden zijn bespreekbaar. Het gaat om een onbetaalde baan, maar je ontvangt wel eens per jaar een presentje en je wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse vrijwilligersdag.

Meer informatie

Bij het MEK steken circa 60 vrijwilligers (tussen 12 en 80 jaar) een deel van hun vrije tijd in het onderhoud van gebouwen, terreinen en dieren. Het plezier dat kinderen, ouders en grootouders beleven op het MEK is van onschatbare waarde. Enthousiast geworden en wil jij jouw talenten inzetten voor het MEK, stuur dan een bericht aan beheer@mekoosterhout of kijk voor meer informatie en alle andere openstaande vacatures voor vrijwilligers op het MEK op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen