Geef een unieke ervaring cadeau met de Abrahambon!

Foto: St. Abrahamdag Oosterhout

Zoek jij een origineel cadeau voor een jarige die 50 jaar wordt? Zoek dan niet verder en geef een bijzondere dag cadeau met de Abrahambon!

Abrahamdag Oosterhout

Dit jaar wordt op 7 oktober 2023 voor de 61e keer de Abrahamdag in Oosterhout georganiseerd. Dan komen de mannen die in dit jaar 50 worden of zijn geworden hun kroonjaar vieren in onze stad. Dit jaar kunnen de mannen uit het geboortejaar 1973 zich dus opgeven voor een unieke dag in het Oosterhoutse centrum. Het is een feest der herkenning met een fikse dosis humor en zelfspot! Natuurlijk kun je jezelf opgeven voor deze bijzondere dag maar je kunt nu ook de Abrahambon vragen voor je 50ste verjaardag!

Abrahambon

De Abrahambon geeft 1 deelnemer recht op deelname aan de Abrahamdag in Oosterhout in het jaar dat hij 50 jaar oud wordt. Een origineel cadeau dus voor de man die binnenkort weet waar Abraham de mosterd haalt. Deze Abrahambon kost 90 euro en is verkrijgbaar bij de Oosterhoutse Feestwinkel, naast de Hema in het overdekte winkelcentrum Arendshof. Op de bon staat precies hoe jij deze kunt inwisselen voor een deelnamebewijs aan de Abrahamdag op 7 oktober 2023. Je kunt jezelf (of iemand anders) ook opgeven via de onderstaande website. Hier vind je tevens het (concept) programma voor de hele dag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen