Van Mossel Opel KaaienLoop (bijna) klaar voor de start

Foto: Niels Rutte / Kaaienloop

KaaienLoop zoekt nog vrijwilligers voor de 20e editie van de Van Mossel Opel Kaaienloop die zaterdag in het stadscentrum wordt gelopen.

KaaienLoop

Op de dag voor Moederdag wordt traditioneel in het centrum van Oosterhout de KaaienLoop gehouden. Dit jaar wordt op 13 mei alweer de 20e editie georganiseerd. Volgens de organisatie heeft zich al een groot aantal lopers ingeschreven en er worden veel toeschouwers langs het parcours verwacht. Op het programma staan afstanden voor alle leeftijden en niveaus van lopen, van de beginnende recreant tot de wedstrijdloper. Om het geheel in goede banen te leiden is er nog een oproep aan vrijwilligers om zich te melden, want alleen met voldoende vrijwilligers kan een evenement als de KaaienLoop succesvol worden georganiseerd. Je kunt je aanmelden per mail: via [email protected] en je ontvangt daarna vanzelf meer informatie.

Programma

Om 17.15 uur starten de allerkleinsten met hun ronde van 550 meter door het Slotpark. De ouders mogen de kinderen begeleiden zolang ze de overige lopers niet hinderen in hun sportprestatie. Om 17.30 uur hebben de framerunners en VB lopers hun eigen onderdeel van 1 of 2 ronden door het park. Daarna vertrekken de kinderen voor grote ronde door het park van 1 kilometer. In het avondprogramma start de jeugd om 18.15 uur gelijk met de 5 KM wedstrijd, alleen loopt de jeugd niet twee maar één ronde door het stadscentrum. De afsluitende afstand is de 10 KM wedstrijd die dit jaar het hoofdonderdeel vormt en onderdeel is van het Regio13 wegcircuit. Spannend wordt dit jaar ook de strijd bij de bedrijvenloop. Er is weer een groot aantal teams ingeschreven dus een groot deelnemersveld zal aanwezig zijn.

Schrijf je in

Inschrijven kan alleen digitaal en kan nog tot een half uur voor aanvang van het betreffende onderdeel. Dus of je nu gaat voor het halen van de eindstreep of een aanval op het parcoursrecord, zorg dat je erbij bent. Met jouw deelname en bijdrage steun je in ieder geval het goede doel, Inloophuis Poppy’s. Daarnaast krijgen alle deelnemers een leuke herinnering bij de finish. Voor de kinderen is er een medaille en de deelnemers 5 en 10 KM kunnen een speciaal jubileumshirt ophalen. Inschrijven kan direct via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen