Gouden gemeentespeld voor Hans van de Grift

Foto:

Tijdens de zondaglunch van het Parkfeest heeft burgemeester Mark Buijs oud-bestuurslid en trouw vrijwilliger Hans van de Grift
een gouden gemeentespeld opgespeld.

Hans van der Grift

Hans van de Grift is sinds 1999 zeer actief in de Oosterhoutse samenleving. Van 1999 tot 2014 was hij voorzitter en productievoorzitter van de Stichting Oosterhoutse Revue. Van 2006 tot 2015 was hij actief bij Kiwanis Oosterhout, waar hij actief meewerkte aan activiteiten van deze serviceclub en ook twee jaar voorzitter was. Hij was zes jaar (2008-2014) vicevoorzitter van de Stichting Parkfeest en vervolgens van 2016 tot 2022 vrijwilliger tijdens het festival. Twaalf jaar lang was hij secretaris/penningmeester van Kookclub De Gebraden Leeuw, een functie die hij vorig jaar beëindigde.

Drie jaar (2013-2016) was hij penningmeester van de Stichting Huis voor Amateurs. Hij was vrijwilliger en later voorzitter van de JA Foundation en hij was medeoprichter en drie jaar secretaris van Inloophuis Poppy’s. Van 2014-2020 was hij vrijwillig bedrijfscoach bij Qredits en gedurende vier jaar was hij extern gecommitteerde bij Avans Hogeschool. Sinds 2018 is hij voorzitter van de Rens Joosen Foundation en sinds 2020 budgetcoach bij Surplus.

Met deze activiteiten heeft Hans van de Grift zich zeer verdienstelijk gemaakt voor de samenleving. Het gemeentebestuur is hem daar dankbaar voor en wil die dank en waardering graag onderstrepen. Kijkend naar de duur, intensiteit en impact van zijn activiteiten voor Oosterhout heeft het college besloten om aan hem de gouden gemeentespeld toe te kennen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen