Zondag na start ZLM Tour volop muziek op Markt

Foto: Coverband DeLuxes

Als zondag na 13.00 uur de hele karavaan van de ZLM Tour de Markt heeft verlaten, is er op de Markt nog een gezellig programma.

ZLM Tour op de Markt

Tussen 11.30 en 12.30 uur is de presentatie van de twintig deelnemende ploegen met zeven renners (of wat daarvan nog van over is) op de slotdag van de vijfdaagse wielerwedstrijd ZLM Tour. Om 13.00 volgt het startschot en daarna is het de gezamenlijke Oosterhoutse horeca die het podium overneemt en Moove van de Gemeente Oosterhout die voor de randactiviteiten zal zorgdragen. DJ Michael van Club Binnen zal de pauzes en de ombouwmomenten van de life-bands muzikaal voor zijn rekening nemen!

Coverband DeLuxes

Het spits wordt afgebeten door de Coverband DeLuxes. Zij bestaat vijf jaar en de zangeres Stephanie, zanger Jan-Willem, en gitarist/zanger Michel kiezen met aandacht de muzikale hits voor hun repertoire. Nummers die door de jaren heen hun succes hebben bewezen of die op dit moment een grote hit zijn. Ze brengen wereldhits van de jaren 70 tot nu, van rock, Nederlandstalig, Duits, ballads, country tot dance op stijlvolle en kwalitatieve wijze ten gehore en vermaken daarmee elk publiek.

Turmoil

De band Turmoil (letterlijk vertaald naar ‘onrust’) is ontstaan in een tijd van onrust in de wereld: kroegen dicht, shows gecanceld en iedereen verplicht thuis. Samen muziek maken zat er niet in. Toen iemand met het idee kwam om vanuit huis een aantal cover songs op te nemen werd daar enthousiast op gereageerd, een serie social distancing videos als resultaat. Dat smaakte naar meer: niet veel later begonnen die ideeën voor eigen muziek binnen te stromen. Toen er eindelijk weer gerepeteerd en (kleinschalig) opgetreden mocht worden wisten de jongens van Turmoil het zeker: ‘Hiermee moeten we verder!’ Het complete programma rond de finish op de Slotlaan lees je zondag op Oosterhout Nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen