Nu ook elektrisch snelladen bij Shell Pasteurlaan

Aard en Deborah
Aard en Deborah
Foto: Oosterhout Nieuwd

Sinds deze week zijn de snelladers bij Shell Pasteurlaan in gebruik genomen. We nemen een kijkje en krijgen uitleg.

Snelladen bij Shell Pasteurlaan

Wie onlangs over de Pasteurlaan reed, viel ongetwijfeld de opvallende werkzaamheden bij het Shell Tankstation nabij het ziekenhuis op. Aard, de manager van Shell Pasteurlaan, verduidelijkt: “Sinds afgelopen donderdagmiddag is ons tankstation naadloos geïntegreerd in het snelgroeiende elektrische laadnetwerk van Shell Recharge. Dit betekent dat je nu ook je elektrische voertuig bij ons kunt opladen. En dankzij onze snelladers met een vermogen tot 150 kW, kan het opladen tot wel 50 keer sneller verlopen dan bij gebruik van een gewoon stopcontact. Bovendien bieden we 100% gecertificeerde groene stroom en is het mogelijk om hier 24 uur per dag je voertuig op te laden.”

Hoe werkt Shell Recharge?

Maar hoe werkt het opladen precies? Deborah, assistent-manager, legt uit: “Het starten van je laadsessie kan op verschillende manieren, zoals met je Shell Recharge laadpas, via de Shell Fleet app, of door simpelweg de QR-code te scannen met je mobiele telefoon. Vervolgens kies je de passende stekker voor jouw auto en sluit je deze aan. Daarna volg je eenvoudig de instructies op het scherm. Zodra je klaar bent of je auto volledig is opgeladen, haal je de stekker uit je voertuig en plaats je deze terug in de laadpaal. Supereenvoudig en supersnel!”

Shell Fleet App

Het Shell Recharge netwerk omvat laadpunten in diverse landen en locaties. Aard: “Je kunt je stroom eenvoudig betalen met je pinpas of draadloos met je smartphone, maar we bieden ook de speciale Shell Recharge pas aan. Voor bedrijven hebben we bovendien de mogelijkheid om op rekening te betalen met een Shell Fleetpas. Deze is speciaal ontworpen voor MKB’ers en ZZP’ers, met één maandelijkse factuur voor alle gebruikers en één pas voor tanken, laden en aankopen in onze shop. Vraag gerust naar de folder of meer informatie in onze shop!”

Laad ook jezelf op!

Deborah voegt daar nog wat praktische informatie aan toe: “Onze laadpunten zijn uitstekend verlicht, zodat je ook ’s avonds en ’s nachts veilig je voertuig kunt opladen. We hebben zelfs een speciale laadplaats voor elektrische voertuigen die toegankelijk is voor mindervaliden. De stoepranden zijn aflopend, zodat je er met een rolstoel gemakkelijk op en af kunt rijden. En ben je dan aan het wachten tot je auto is volgeladen, kom dan vooral even binnen in onze shop voor een heerlijke kop baristakoffie of een lekker vers belegd broodje uit onze eigen bakkerij!”

  • Shell Pasteurlaan, Pasteurlaan 7, www.broodtanken.nl
  • KLIK HIER voor meer informatie over Shell Fleet App
  • KLIK HIER voor meer informatie over Shell Recharge
  • Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Shell Pasteurlaan
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen