Zondagmorgen kindernevendienst in de St.Jansbasiliek

Foto: G.Lanting, CC BY-SA 3.0

Zondagmorgen 24 september is er om 11.00 uur weer een Kindernevendienst tijdens de viering in de St.Jansbasiliek op de Markt.

Kindernevendienst

Nu de scholen weer begonnen gaat de Catharinaparochie weer van start met de Kindenevendiensten. De eerste is op zondag 24 september tijdens de Vredesweek. Daarbij past de evangelielezing van de zondag over vergeven worden en vergeven. Misschien is dat laatste nog wel het moeilijkste. Catharinaparochie: “Jezus zegt: ‘In het rijk van God vergeven we elkaar ALTIJD.’ En waarom? Omdat we zelf ook vergeving ontvangen. Hij vertelt een parabel over vergeven.”

Kinderen basisschool

Catharinaparochie: :”Met de kinderen denken we zondagmorgen na over hoe belangrijk vergeven is. In elk geval zo belangrijk dat het in het Onze Vader staat, het gebed dat Jezus zelf ons geleerd heeft. We praten over vergeven en vergeven worden, we bidden het Onzevader en sluiten op een speelse manier af. Als je op de basisschool zit kun je met ons meedoen! Je hoeft je niet tevoren aan te melden; kom gewoon naar de viering in de St. Jan om 11.00 uur.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen