Halloween Freak Night op Arkendonk wederom een groot succes

Foto: Oosterhout Nieuws

Vrijdagavond werd in twee delen Halloween gevierd op Winkelcentrum Arkendonk. En het bleek wederom een groot succes!

Halloween Freak Night

Het is weer die tijd van het jaar waarin pompoenen worden uitgehold en kostuums uit de kast worden gehaald voor Halloween. Hoewel het pas op de 31e echt Halloween is, kun je dit weekend in diverse wijken al rondlopen voor ’trick or treat’ langs de deuren. De winkeliers van Winkelcentrum Arkendonk namen alvast een voorschot en organiseerden vrijdagavond de Halloween Freak Night met maar liefst 20 vrijwilligers. De meest enge figuren, zoals een zombieclown en een horrordokter, overspoelden het plein.

Stempelen voor snoep of een lampje

Patrick Schouten, voorzitter van de winkeliersvereniging: “Sinds enkele jaren organiseren we voor de kinderen een gezellige Halloweenactiviteit op ons winkelcentrum. Dit jaar konden ze tussen 18.00 en 19.00 uur met een speciale stempelkaart op zoek naar enge figuren met een stempel. En met een volle spaarkaart kregen ze een snoepzakje. Het aantal kinderen was echter vele malen groter dan we vooraf hadden bedacht! Gelukkig hadden we ook nog lampjes, waardoor kinderen die helaas geen snoepzakje meer konden krijgen een leuk sleutelhangerlampje van ons cadeau kregen.”

Horroravond voor 16-plussers

Na 19.30 uur gingen de hekken dicht, de spookachtige geluiden zwelden aan en de acteurs werden nog snel wat ‘enger’ bijgeschminkt. Patrick: “Na 19.30 uur hadden we de 16+ Freak Night. De acteurs deden hun best om de bezoekers dan met horror te laten schrikken. En de griezelige sfeer die over het winkelcentrum hing en de hoeveelheid mensen die hierop af kwam, waren zeker de kers op de taart voor de organisatie, die wekenlang met dit evenement bezig is geweest. Of we volgend jaar de 16+ avond weer gaan organiseren weet ik nog niet, maar de kinderactiviteit gaan we zeker weer doen!” In de Facebookgroep Halloween in Oosterhout kun je via de link onderaan dit artikel zien waar je dit weekend verder nog kunt griezelen tijdens diverse Halloweenactiviteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen