Sint en Piet komen graag langs voor een bedrijfs- of huisbezoek

Foto: Sint in Oosterhout

Van 18 november t/m 5 december kun je Sinterklaas en zijn Pieten weer langs laten komen op jouw bedrijf of bij jullie thuis. Scouting Erasmus helpt de Goedheiligman een handje.

Pietenfabriek Scouting Erasmus

Op 18 november komen Sint en zijn Roetveegpieten aan in Nederland. Vanaf dat moment logeert hij bij Scouting Erasmus en draait de pietenfabriek van SintInOosterhout weer op volle kracht. Van 12 november tot en met 5 december ziet de Sint het liefst zo veel mogelijk kinderen. Komt hij ook bij jullie thuis langs? Dit jaar bezoekt de Sint verenigingen, bedrijven en vele basisscholen in en om Oosterhout. Ook trekken de Sint en zijn Pieten er dit jaar weer op uit naar de mensen thuis.

Sinterklaas bij jullie thuis

Wil je jouw kinderen verrassen met een bezoek van de Sint? Of ben je benieuwd wat er over jullie in het Grote Boek staat? Laat dan de Sint en zijn Pieten langskomen. Tijdens een huisbezoek komt de Sint samen met twee Roetveegpieten bij jullie op bezoek. Alle kinderen kunnen een momentje krijgen met de Sint en horen wat er over hen in het grote boek geschreven staat. Liever alleen twee Roetveegpieten op bezoek? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Gewapend met een strooizak vol strooigoed en bijzondere kunstjes maken ze er een gezellig bezoek van. Een bezoek van de Sint en twee Pieten kost 27,50 euro per 15 minuten inclusief strooigoed. Kijk voor meer info op de link onderaan dit artikel.

Bedrijven en verenigingen

Ben je toe aan een aantal enthousiaste Pieten die de bedrijfskantine op stelten zetten? Of wil je de voetbaltraining opleuken met Sinterklaas als coach? Sinterklaas doet zijn bezoeken meestal samen met zijn Roetveegpieten, heb je liever alleen de Sint of alleen zijn Pieten op bezoek? Dan kan dat natuurlijk ook! Bekijk de mogelijkheden voor een bezoek van de Sint en/of zijn Pieten op de onderstaande link. Leg jouw wensen neer bij de Hoofdpiet en maak er een onvergetelijk bezoek van!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen