Stichting STOOF heeft tijdelijk onderkomen in Arendshof 2

Foto: Oosterhout Nieuws

Stichting STOOF van de Living Statues, Zandsculpturen en Festival KOM heeft een tijdelijk onderkomen gevonden in Arendshof 2.

Stichting STOOF

Zo lang het gemeentehuis nog niet verhuist naar Arendshof 2, heeft de gemeente het pand in bruikleen gegeven aan een aantal organisaties. Zo zit de Pannehoef tijdelijk in een deel van het overdekte winkelcentrum tijdens de verbouwing van het pand aan de Wilhelminalaan. Ook Stichting STOOF heeft er een tijdelijk onderdak gevonden in de voormalige Brasserie, tegenover de V&D. Stichting STOOF is de organisatie achter Festival KOM, Zandsculpturen Oosterhout en Living Statues.

Stofvrij en representatief

Rien Joosen, voorzitter van STOOF: “We zijn erg blij met ons tijdelijke onderkomen hier in Arendshof 2. We kunnen hier op een prettige manier onze spullen opslaan en klaarmaken voor volgende evenementen. Bovendien kunnen we hier ook stofvrij en representatief vergaderen en mensen ontvangen. ” Op dit moment heeft stichting STOOF bij het MEK aan de Veerseweg nog een mooi aantal zandsculpturen staan en eerder dit jaar was er het Living Statues Festival op winkelcentrum Arkendonk. Rien: “Aankomend jaar bestaat Festival KOM 15 jaar. De Living Statues en Zandsculpturen zijn daaruit geboren en die bestaan in 2024 ook alweer 10 jaar! Omdat 2024 een speciaal feestjaar zal worden, hebben we een hele unieke locatie op het oog voor ons Zandsculpturenfestival. Zodra dat allemaal definitief rond is, lees je daar uiteraard alles over op Oosterhout Nieuws!”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen