Vanavond betoverende Openingsceremonie van de IJsmarkt

Foto: Stichting IJsmarkt

Vrijdagavond 15 december kun je vanaf 19.00 uur genieten van de betoverende opening en de magie van de IJsmarkt.

Openingsceremonie IJsmarkt

Vanavond wordt vanaf 19.00 uur de IJsmarkt op feestelijke wijze officieel geopend. Deze opening is speciaal ontworpen voor gezinnen met jonge kinderen en belooft een waar feest te worden! Voor de allerkleinsten wordt een korte, maar indrukwekkende openingsact opgevoerd. Daarna hebben de kinderen de kans om hun favoriete winterfiguren te ontmoeten en met hen op de foto te gaan. Het belooft een betoverende ervaring te worden die je niet wilt missen!

Volop activiteiten

Dit jaar vinden er gedurende vier weken tal van leuke evenementen plaats op de IJsmarkt.  Maar ook wanneer je liever met beide benen op de grond staat in plaats van op het ijs, zijn er genoeg andere redenen om de IJsmarkt te bezoeken. Zo kun je genieten van diverse muzikale optredens van lokaal talent. Zondagmiddag staat bijvoorbeeld het muzikale duo Hanke de Hoogh en Dries Oomen vanaf 16.00 uur op het programma. Kijk voor meer info en het volledige programma op de onderstaande link.

In onze nieuwsbrief van afgelopen dinsdag staat per abuis vermeld dat de opening zaterdagavond zou zijn. Dit is dus vrijdagavond!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen