Oosterhoutse zussen doen mee aan SBS6-programma ‘Camping De Wildernis’

Foto: Danny Weijman / Talpa Network

Vanaf 1 januari kun je wekelijks kijken naar ‘Camping De Wildernis’ met de Oosterhoutse zussen Judith en Melanie en hun nicht Nathalie.

Camping De Wildernis

Je kijkt door het raam van je caravan en ziet in de verte een giraffe grazen. Terwijl je geniet van een boterham met pindakaas, hoor je olifanten trompetteren en hyena’s huilen. Dát is Camping De Wildernis. In dit realityprogramma verwelkomt reisleider Johnny de Mol vier gezinnen die nooit verder zijn geweest dan de camping in Nederland. Twee weken lang verblijven zij op een oer-Hollandse camping, met één groot verschil: deze staat midden in Botswana! Ook de zussen Judith en Melanie uit Oosterhout doen mee.

Zoveel mogelijk dieren fotograferen

In Camping De Wildernis staan zussen Judith (45), Melanie (40) en hun nichtje Nathalie (38) uit Spijkenisse regelmatig oog in oog met dieren die ze daarvoor alleen uit de dierentuin kenden. Ondertussen moeten ze zo veel mogelijk dieren fotograferen. Hoe zeldzamer het dier, hoe meer geld ze kunnen verdienen. Judith, Melanie en Nathalie zetten hun wimpersalon, kapsalon en nieuwe baan on hold. Daarnaast komt voor Nathalie het Afrikaanse avontuur op het juiste moment: ze is na 21 jaar gescheiden en sinds kort is ze uit de put herrezen. Toch is ze zonder enige campingervaring de vreemde eend in de bijt. Gelukkig zijn daar haar doorgewinterde medekampeerders Judith en Melanie.

Onvergetelijk avontuur

In Camping De Wildernis delen families niet alleen de vreugde van het campingleven, maar ook de uitdagingen van het leven in en tussen het wild. Met een overvloed aan humor en het hart op de tong relativeren de drie vrouwen al snel alles wat in Botswana op hun pad komt. Eén ding is zeker: Camping De Wildernis wordt een groots en onvergetelijk avontuur voor deze drie powervrouwen. Camping De Wildernis is vanaf maandag 1 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Direct na de uitzending is de aflevering ook op Prime Video te zien.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen