Gouden gemeentespeld voor Arie Rietveld

Foto: Gemeente Oosterhout

Locoburgemeester Dees Melsen heeft Arie Rietveld bij zijn afscheid als bestuurslid van de BIZ Weststad de gouden gemeentespeld opgespeld.

Arie Rietveld

Arie Rietveld heeft al ruim 25 jaar verdiensten voor het bedrijventerrein Weststad en haar ondernemers. Begonnen als betrokken ondernemer werd hij in 2013 bestuurslid/penningmeester van de Bedrijvenvereniging Weststad. In 2017 was hij een van de initiatiefnemers van de BedrijvenInvesteringsZone (BIZ) Weststad. Zijn netwerk in de regio en in de logistieke sector waarin hij actief is, is ongekend en hij zet waar mogelijk zijn netwerk in om hulp te bieden.

Gouden Gemeentespeld

De verdiensten van Arie Rietveld beperken zich niet tot de bedrijvenvereniging en later BIZ Weststad. Hij was in 2009 een van de oprichters van Brabant Intermodal BV, een samenwerkingsverband van vier Brabantse inland terminals, dat er naar streeft klanten voor hun vervoersvraag echte synchromodale oplossingen te bieden. Later is dit netwerk overgegaan in de West Brabant Corridor. Sinds 2015 is hij voorzitter van de VNO-NCW kring Amerstreek. Hij is een van de kartrekkers van het Logistiek Platform Amerstreek. En van 2014 tot 2021 was hij bestuurslid van het Wijndelersgilde Amalia van Solms, opgericht ter ondersteuning van de gemeenschap Sint-Catharinadal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen