Belletjetrekdag en nieuw Eftelingsprookje… zijn dit 1 april grappen of toch niet?

Foto: Coolblue

Het lijkt erop dat er diverse bedrijven proberen om een 1 april grap met ons uit te halen. We zetten ze op een rijtje. 

Nationale Belletjetrekdag

Coolblue organiseert vandaag Nationale Belletjetrekdag. De dag dat iedereen een sticker over zijn videodeurbel plakt. Zo maakt het bedrijf belletje trekken voor één dag weer écht spannend. Pieter Zwart, Beginbaas van Coolblue: “Aanbellen is natuurlijk het mooiste wat er is. En belletje trekken stiekem het leukste. Maar door al die videodeurbellen is de lol daar wel een beetje van af. Daarom organiseert Coolblue op maandag 1 april: Nationale Belletjetrekdag.” KLIK HIER voor het filmpje.

Nieuw sprookje in De Efteling

Vandaag opent De Efteling een gloednieuw sprookje in de Efteling! Efteling: “Misschien hebben sommigen van jullie zelfs al het nieuwe sprookjesboek gespot in het Sprookjesbos. Dit sprookje wordt anders dan anders, waarbij de beleving van de gasten zelf centraal staat, zowel visueel als auditief! Wat zijn jullie eerste indrukken?”  KLIK HIER voor het filmpje.

Als een zoutzak…

“Lekker onderuitgezakt, met een dekentje, op je telefoon, of met een goed boek. In de JOZO zitzak mag je erbij zitten als een zoutzak! Heerlijk toch?” Dat geeft JOZO Zout aan op hun facebookpagina. Of het een te winnen artikel is staat er niet bij…

Satisfeyenoord

“De Satisfeyenoord is niet zomaar een stimulator; het is jouw ticket naar onvergetelijke hoogtepunten, rechtstreeks uit het hart van Rotterdam. Deze innovatieve gamechanger belooft een seizoen vol triomfen, zonder ook maar een zweem van teleurstelling. Of je nu juicht voor Feyenoord in De Kuip of de adembenemende skyline van Rotterdam bewondert, met de Satisfeyenoord ben je verzekerd van euforische momenten.”, zo belooft het Rotterdams Warenhuis.

Blue Band met hagelslag

Blue Band: “Dit revolutionaire product combineert het beste van twee werelden: Blue Band Roombeter en hagelslag, samengevoegd tot een verrukkelijk broodbeleg…Dankzij de slimme combinatie van deze iconische producten heb je geen gedoe meer met vallende hagelslag. Eén handeling met je mes en voilá: het perfecte broodje hagelslag. Hiermee komt er ook meteen een einde aan de discussies over hoeveel hagelslag er op je broodje mag.”

HEMA Worst Drive-Thru

HEMA introduceert de Worst Drive-Thru voor “een halve rookworst voor de lekker trek onderweg of alvast een vegetarische Ookworst voor bij de stamppot” Binnenkort dus gewoon vanuit je auto de rookworsten van de HEMA Bestellen. Zou er in Oosterhout ook een HEMA Worst Drive-Thru komen? Of zou het toch een 1 april grap zijn?

Jumbo introduceert Appeltaartkaas

Vraag ons niet waarom, maar blijkbaar heeft de Jumbo Supermarkt een heerlijke nieuwe smaakcombinatie bedacht. Vanaf vandaag zou de allernieuwste appeltaartkaas in de winkels moeten liggen. Misschien goed om te vragen of je vooraf een plakje mag proeven…

Lego-poppetje Joost Klein voor Vaderdag

Op de website Bouwsteentjes.info wordt wel een hele bijzondere variant van de Lego poppetjes verwacht. “Speciaal voor Vaderdag en het Eurovisiesongfestival wordt een Limited Edition Joost Klein Europapa Minifigure uitgebracht. De Joost Klein Minifigures verschijnen tussen 7 mei en 16 juni 2024. Inschrijven is noodzakelijk vanwege de verwachte drukte.” Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor deze unieke minifiguur, inclusief zijn bijzonder outfit en als accessoire een 12 punten vlaggetje. Jammer dat het hoogstwaarschijnlijk een 1-aprilgrap is.

Speciale Èr-up fles met Schrobbelèr pods

Schrobbelèr introduceert de èr up® pods met de smaak van de bekende kruidenbitter, maar dan zonder suiker en alcohol. “Met een set van 11 pods, goed voor 55 liter vers water krijg je een fantastisch kruidenaroma. De luchtigste, zuiverste, eerlijkste Schrobbelèr ooit.” Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat het meestal ook, toch?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen