Weekendafsluiting snelweg A27 tussen Hooipolder en Gorinchem

Foto: Rijkswaterstaat

Van vrijdag 26 april 21.00 uur tot maandag 29 april 05.00 uur is de A27 richting Utrecht dicht tussen knooppunt Hooipolder en knooppunt Gorinchem.

Weekendafsluiting A27

Dit Koningsweekend voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit aan de A27. De onderhoudswerkzaamheden zijn onderdeel van het project Verbetering van de A27 tussen Houten en Hooipolder. Het verkeer richting Utrecht wordt vanaf knooppunt Hooipolder omgeleid via de A59, A2 en A15 of via de A59, A16, N3 en A15. De extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten. In 2024 zijn nog meer weekendafsluitingen nodig.

Wegverbetering

Tijdens de weekendafsluiting worden delen van de snelweg opnieuw geasfalteerd of wordt er een nieuwe toplaag aangebracht. Daarnaast vindt klein onderhoud plaats en voert Rijkswaterstaat onderzoeken uit. De onderhoudswerkzaamheden zijn onderdeel van het project Verbetering van de A27 tussen Houten en Hooipolder. Tussen 2024 en 2031 verbetert Rijkswaterstaat de A27 Houten – Hooipolder met extra rijstroken en spitsstroken, de bouw van drie nieuwe bruggen en de renovatie en uitbreiding van één brug. Klik op de onderstaande link voor actuele informatie over afsluitingen en omleidingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen