Afscheid van Ambassadeur Mark Buijs bij Met je Hart Oosterhout

Foto: Bianca Dijck | St. Met je Hart

Enkele weken geleden heeft Stichting Met je Hart Oosterhout in het Floralia Park afscheid genomen van Ambassadeur Mark Buijs.

Afscheid ambassadeur Mark Buijs

Donderdagmiddag 8 mei was een bijzondere dag voor de vrijwilligers van Stichting Met je Hart Oosterhout. Ze waren te gast bij Floralia, waar ze gezamenlijk genoten van een heerlijke lunch. Maar het was niet zomaar een lunch; het was een moment om afscheid te nemen van hun gewaardeerde ambassadeur en burgemeester van Oosterhout, Mark Buijs. De volgende brief werd voorgelezen:

Brief voor onze burgemeester

“Geachte burgemeester, lieve ambassadeur Mark Buijs, beste Mark,
Ruim vijfeneenhalf jaar geleden kwam je in onze gemeente wonen en werken. Je voelde je al snel thuis tussen de Oosterhouters en deelde jouw belangrijkste ontmoetingen in je columns. Als ambassadeur van onze stichting heb je ons op de kaart gezet en ondersteund. Je kende de Stichting al uit Boxtel en droeg ook daar het gedachtengoed een warm hart toe.

We herinneren ons nog goed je laatste speech op het CarnavalSpektakel 2024, waarin je ons noemde en verwelkomde. Namens ons allen: dankjewel voor je spontane hulp de afgelopen jaren en het regelmatig vrijmaken van je kostbare tijd voor ons. Ook jouw secretaresse, Nastasja Grosfeld, was een waardevolle en meedenkende persoonlijkheid met een warm hart.

In Roosendaal kennen ze het recept van Met je Hart nog niet. Welke ingrediënten erin horen en hoe lang het in de oven moet staan voordat het op tafel kan worden gezet, weten ze daar nog niet. Daarom geven we je dit symbolische cadeautje om aan de slag te gaan met jouw warme hart. We zijn trots op onze bruisende stichting, die mede dankzij jou groter is geworden en volop in beweging is. De veranderingen bieden kansen voor de talenten van onze vrijwilligers en onze ouderen om elkaar te blijven ontmoeten, ook in de toekomst.

We wensen jou en Christel straks een hele mooie en interessante tijd in Roosendaal. Blijf trouw aan jezelf en aan het warme hart. Houdoe, lieve Mark, het ga je goed!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen