Avond4daagse viert 75e editie met Dol Dwaze Donderdag

24 mei 2023, 6:34 Nieuws
avondvierdaagse
Van 6 t/m 9 juni organiseert Stichting Willem van Duivenvoorde de 75e editie van de Oosterhoutse Avond4daagse: hét wandelfeest voor jong en oud. En op donderdag is de Avond4daagse dit jaar Dol Dwaas!

Dol Dwaze Donderdag

Speciaal voor de viering van de 75e editie van de Oosterhoutse Avond4daagse is er op donderdag de nieuwe Dol Dwaze Donderdag. Alle lopers mogen hun (carnavals)pak of verkleedkleding weer van zolder halen, want de organisatie roept iedereen op om verkleed mee te lopen tijdens de Dol Dwaze Donderdag. Alle deelnemers die op donderdag verkleed meelopen maken kans op een leuk prijsje voor de mooist verklede loper! Én na de finish op vrijdag natuurlijk die welverdiende medaille.

Geef je nu op en loop mee!

Schrijf je nu in voor de 75e Oosterhoutse Avondvierdaagse. Dat kan uitsluitend bij VVV Oosterhout (dus niet online). Je krijgt dan meteen je stempelkaart mee. Deelnemen kost 5 euro per persoon inclusief medaille. Loop je mee maar hoef je geen medaille, dan kost deelname 2,50 euro. Je kunt kiezen uit routes van 3, 5 of 10 kilometer per dag. Goed om te weten: je kunt bij de VVV alleen pinnen, dus niet contant betalen en de routes van de 5 en 10 kilometer op woensdag zijn niet geschikt voor rolstoelen, wandelwagens en buggy’s! Tot 6 juni bij de start!