Buurtvereniging De Contreie zoekt nieuwe voorzitter

07 jul , 6:13 Nieuws
op de hoogte contreie
Buurtvereniging 'Op de Hoogte'
Buurtvereniging Op de Hoogte in de wijk De Contreie zoekt per direct een nieuwe voorzitter om de wijk nóg leuker te maken.

Nieuwe voorzitter

Ilona Luijten-Christ is de afgelopen jaren betrokken geweest bij Buurtvereniging Op de Hoogte, waarvan de laatste jaren als voorzitter. Ilona: "Nu ga ik echter stoppen binnen de buurtvereniging en zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter! We willen daarin onze kansen optimaliseren, want wanneer er geen nieuwe voorzitter komt zal de buurtvereniging niet langer kunnen blijven bestaan. Dat zou jammer zijn, aangezien we toch 800 woningen ieder jaar voorzien van tal van activiteiten en omdat we de schakel met de gemeente zijn."

Iets voor jou?

Ieder jaar organiseert Buurtvereniging Op de Hoogte onder andere het Paaseieren zoeken, Buitenspeeldag, Halloween en een gezellige buurborrel met Oud & Nieuw. Is het iets voor jou om deze dankbare vrijwilligersfunctie op je te nemen? Mail dan voor meer informatie of om jezelf direct aan te melden voor 15 juli naar [email protected] Geen interesse in een bestuursfunctie maar wil je wel mee helpen tijdens een evenement? Meld je dan ook aan!