Café De Toekomst: "Samen op weg naar een duurzamer Oosterhout"

10 jan , 6:22 Nieuws
sdg lokaal
Op 18 januari organiseren Oosterhout SDG Lokaal en Antea Group Nederland de inspirerende netwerkbijeenkomst Café De Toekomst.

Café de Toekomst

Stichting Oosterhout SDG Lokaal en Antea Group Nederland streven naar een beter en duurzamer Oosterhout voor iedereen en organiseren daarom op 18 januari Café de Toekomst. Deze netwerkbijeenkomst staat in het teken van "Samen op weg naar een duurzamer Oosterhout" en zal plaatsvinden in De Cultuurmakerij bij de voormalige Galvanitas Fabriek. Organisaties en betrokken inwoners worden uitgenodigd om samen te bespreken hoe ze kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst voor Oosterhout.

Maartje Bregman

Maartje Bregman staat bekend als een klimaatoptimist die met veel enthousiasme zal komen vertellen over duurzaamheid. Haar presentatie zal niet alleen klimaatverandering belichten, maar ook andere belangrijke thema's zoals onrecht en ongelijkheid. "Hoe kan ik als onderdeel van de samenleving het verschil maken?" is de vraag die ze met het publiek gaat beantwoorden. "Ik wil dat mensen met opgeheven hoofd de zaal verlaten, beseffend dat zij onderdeel zijn van de oplossing."

Gratis entree

Café De Toekomst belooft een inspirerend evenement te worden en iedereen is van harte welkom om deel te nemen op 18 januari 2024 in De Cultuurmakerij. Het programma begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur. De toegang is gratis, maar donaties ten behoeve van het evenement en de stichting worden op prijs gesteld. Met een donatie van 15 euro ben je bovendien vriend van de stichting Oosterhout SDG Lokaal voor 2024. Klik voor meer informatie op de onderstaande link.